Bunun adı hizmet değil, eziyet..!

Bunun adı hizmet değil, eziyet..! Bunun adı hizmet değil, eziyet..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nin iş yapıyormuş gibi görünmek için seçimlere 5 ay kala başladığı makyaj çalışmalarının plansız, programsızlığı vatandaşı çileden çıkartı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçimlere 5 ay kala Bolu’ya gelerek makyaj çalışmalarıyla koltuğunu kurtarma çabasının faturasını Bolu Halkı günlük yaşamda ağır bir şekilde ödüyor.

Şehitler Caddesi’nde bugün yapılan yol çizgisi çalışması, Bolu Halkı için eziyete dönüştü. Poliklinik hizmetlerinin verildiği hafta içinde İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine gitmek isteyen vatandaşlar, hastaneye ulaşımı sağlayan Şehitler Caddesi’nin d-100 Gölyüzü kavşağından Hasan Kanca göbeğine kadar çift şerit kapalı olmasından dolayı zor anlar yaşadılar.

Hastalar polikliniklere gitmek için zor anlar yaşarlarken, Caddenin kapalı olması nedeniyle ara yollara yöneldiler. Özellikle ilçelerden gelen vatandaşların Hastaneye ulaşmak için büyük çaba sarf ettikleri görülürken, hastanenin yakın bölgesine kadar bin bir güçlükle gelen hastaların ise yürüyerek hastaneye gitmesi ayrı bir eziyet oldu.

Aynı cadde üzerinde bulunan İl Özel İdaresi, Tapu-Kadastro Müdürlükleri, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve bölgedeki okullara ulaşmak isteyen vatandaşların da aynı eziyete çektiği yol çizgi çalışmasının, hafta içi değil de neden hafta sonu yapılmadığı ise merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler